Kokeile kuukausi maksutta

Aro Systems Suomen suurimman hotellihankkeen sähköurakoitsijaksi

Aro Systems toteuttaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautuvan Suomen suurimman hotellikokonaisuuden sähkötyöt. Rakennustyöt kohteessa ovat jo käynnissä ja hotelli avataan terminaali 2:n yhteyteen vuonna 2024. Nordic Choice Hotelsin operoimaan kokonaisuuteen tulee yli 700 huonetta.

vuonna 2024 avautuva Suomen suurin hotellikokonaisuus tulee toimimaan terminaali 2:n yhteydessä.

Uudistuvan Helsinki-Vantaan lentoaseman sydämeen valmistuva 13-kerroksinen kokonaisuus on Suomen suurin hotellihanke. Hotellin operaattoriksi tulee Nordic Choice Hotels.

Kyseessä on norjalaislähtöisen hotelliketjun suurin hotellihanke. Ketju tunnetaan erityisesti persoonallisesta perustajastaan, norjalaismiljardööri Petter Stordalenista. Hänen konserniinsa ovat Suomessa tähän asti kuuluneet Clarion-hotellit sekä entiset Kämp Groupin hotellit. Kansainvälisesti ketjuun kuuluu yli 200 hotellia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aro Systems Suomen suurimman hotellihankkeen sähköurakoitsijaksi”

Viimeisimmät näkökulmat