Kokeile kuukausi maksutta

Taltekalle valittiin uusi hallitus

Jari Mikkonen aloittaa puheenjohtajana.

Taltekalle on valittu vuodelle 2023 uusi hallitus. Puheenjohtajaksi valittiin Dahl Suomen toimitusjohtaja Jari Mikkonen.

Mikkonen mainitsee Taltekan tiedotteessa, että vuoden 2018 Talotekniikkateollisuus ry:n ja LVI-teknisen kaupan liiton (LVI-TEK) fuusio on kantanut hyvin hedelmää, ja siitä syntynyt Talteka on löytänyt hyvän toimintamallin, joka hyödyttää niin jäseniä kuin koko alaakin.

”Toiminta on vakiintunut ja yhdistyksen jäsenmääräkin on kasvanut tasaisesti. On erittäin kiinnostavaa olla mukana vaikuttamassa talotekniikka-alan yhteisiin asioihin”, Mikkonen sanoo.

Taltekan toimitusjohtaja on Ilkka Salo. Hallitukseen valittiin puheenjohtaja Jari Mikkosen lisäksi varapuheenjohtajiksi Marko Sundholm Orakselta ja Mikko Hummelin Kaukoralta sekä jäseniksi Pekka Juurinen Allawaylta, Sakari Manninen Onniselta, Tommi Uksila Climeconilta, Ville Ruohio Uponorilta, Joonas Lius Kojalta, Pasi Paakkunainen Ahlsellilta ja Hannu Rissanen Fläkt Groupilta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Taltekalle valittiin uusi hallitus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat