Kokeile kuukausi maksutta

Kruunuvuoren sillan perustustöitä päästiin jatkamaan vaikka pohjaongelmien syy ei ole vielä selvillä

Kruunuvuorensillan pylonin eli kannatinpylvään alemman peruslaatan 250 000 kilon raudoitehäkki laskettiin paikoilleen sunnuntaina.

Nostotyöt tehtiin sunnuntaina. Kuva: Jussi Laamanen / Kruunusillat

Suomen suurimman siltatyömaan aikaisemmat ongelmat pylonin perustustöissä on selätetty vaikka ongelmien syyt eivät ole vieläkään selvinneet. Ongelmat ilmenivät viime vuoden keväällä ja Kruunuvuorensillan kannatinpylvään perustusten rakentaminen osoittautui yllättävän työlääksi.

Rakennuslehti kertoi syyskuussa työmaan ongelmista. Kruunuvuorensillan kannatinpylvään eli pylonin perustuksia tehdessä merenpohjasta irtosi odotettua enemmän kalliota. Tämä aiheutti ylimääräistä työtä perustuksia rakennettaessa, sillä irronnutta ainesta piti poistaa, tutkimuksia tarkentaa ja betonimäärää kasvattaa. Työmaalla oltiin vaitonaisia ongelmien syistä. Lue tästä lisää! 

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kruunuvuoren sillan perustustöitä päästiin jatkamaan vaikka pohjaongelmien syy ei ole vielä selvillä”

Viimeisimmät näkökulmat