Kokeile kuukausi maksutta

Turkuun pysäköintihalli tuhannelle autolle

Tiedepuistoon valmistui Turun suurin pysäköintihalli.

Laitoksessa on kaikkiaan 20 sähköauton latauspistettä. Kuva: Turun Teknologiakiinteistöt

Turun Tiedepuistossa avataan tällä viikolla kymmenkerroksinen ja noin tuhatpaikkainen Park City, joka tuo helpotusta alueen pysäköintitilanteeseen. Turun Teknologiakiinteistöjen rakennuttama Park City on valmistunut suunnitellusti aikataulussaan.

"Pysäköintipaikkojen määrä ei ole vastannut alueen kasvua. Alueelle on keskittynyt paljon työpaikkoja, urheiluareenoita sekä viimeisimpänä Turun päärautatieasema parin vuoden ajaksi. Alueen kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa", kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen rakennuttajapäällikkö Miika Tuominen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Turkuun pysäköintihalli tuhannelle autolle”

Viimeisimmät näkökulmat