Kokeile kuukausi maksutta

WSP rekrytoi johtajan Espoon kaupungilta

Johanna Nyberg aloitti liikenne ja rata -liiketoimintalinjan johtajana.

Uusi liiketoimintajohtaja siirtyy tehtäväänsä Espoon kaupunkiliikennepäällikon paikalta.

DI Johanna Nyberg on siirtynyt Espoon kaupungilta WSP:n liikenne ja rata -liiketoimintalinjan johtajaksi 1.1.2023 alkaen. Tehtävästä aiemmin vastannut Juhani Bäckström keskittyy jatkossa projektitoimintaan.

Nybergillä on pitkä kokemus erilaisista vastuista liikennesuunnittelun parista ensin Rambollilla ja myöhemmin Espoon kaupungilla liikenteenhallintapäällikkönä ja kaupunkiliikennepäällikkönä, jossa hänen vastuullaan oli Espoon liikenteenohjaus, pysäköinti, joukkoliikenne, kaupunkipyörät, liikkumispalvelut, liikennevalot ja liikenteen tekniset järjestelmät.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WSP rekrytoi johtajan Espoon kaupungilta”

Viimeisimmät näkökulmat