Kokeile kuukausi maksutta

Espooseen havitellaan nyt uutta pikaratikkaa

Uutta ratikkalinjausta suunnitellaan Espoon poikittaisyhteydeksi Matinkylästä Leppävaaraan.

Helsingin seudun kuntien uusien väylähankkeiden listauksessa runsaan 10 kilometrin pituinen raitiotie Leppävaarasta Matinkylään olisi saamassa suunnittelurahaa, mikä mahdollistaisi hankkeen rakentamisen vuosikymmenen lopulla.

Pääkaupunkiseudulle kaavaillaan jo seuraavaa ratikkalinjaa. Sitä sovitellaan nyt Espoon poikittaisyhteyksien parantamiseen Matinkylästä Leppävaaraan. Pikaratikka kulkisi suunnitelmien mukaan Matinkylästä Suurpeltoon ja siitä eteenpäin kohti Leppävaaraa.

Vuosia vatvottu raitiotieyhteys olisi HS:n tietojen mukaan liikahtamassa eteenpäin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espooseen havitellaan nyt uutta pikaratikkaa”

Viimeisimmät näkökulmat