Kokeile kuukausi maksutta

WSP nimitti uuden johtajan

DI Juha-Pekka Smolander on aloittanut Talo & Teollisuus -sektorin johtajana ja johtoryhmän jäsenenä WSP Finlandilla 1.10.2022.

Juha-Pekka Smolander sanoo kannustavansa alaa rohkeaan dialogiin.

Juha-Pekka Smolanderilla on pitkä kokemus suunnittelualalta ja rakennusteollisuudesta myynnin, urakoinnin, tuotekehityksen ja asiakasvastuiden johtamisen parissa. Hän on johtanut yhdeksän vuotta Rambollin rakennetekniikan sektoria, jonka liiketoiminta kolminkertaistui hänen johdollaan.

”Haemme tällä strategiakaudella kasvua talo- ja teollisuussuunnittelusta. Myös energiasektori ja erityisesti uusiutuva energia on noussut merkittävään asemaan maailman tapahtumien johdosta”, sanoo WSP Finlandin toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WSP nimitti uuden johtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat