Kokeile kuukausi maksutta

Järvenpäähän rakennetaan hirsihybridikerrostaloja

Niin sanotulle Anni-tädin kylän alueelle on tulossa neljä kerrostaloa sekä pari- ja rivitaloja.

Kilpailuehdotus Pihakvartetti. Kuva: Sweco Architects

Järvenpään kaupunki on valinnut Vanhankylänniemessä sijaitsevan Anni-tädin kylän alueen suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailujen voittajat. Anni-tädin kylä on Tuusulanjärven länsipuolelle kaavoitettava uusi pientalovaltainen asuinalue reilulle 400 asukkaalle.

Kilpailukohteita oli kaksi. Ensimmäisen kohteen voittajaksi valittiin ehdotus "Vanhiksen lyhdyt", jonka takana on paikallinen rakennusliike Suomen Hyvä Koti oy kumppaneinaan Honkarakenne ja arkkitehtitoimisto Ek & Ek. Ensimmäiseen kohteeseen ei tullut muita ehdotuksia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Järvenpäähän rakennetaan hirsihybridikerrostaloja”

Viimeisimmät näkökulmat