Kokeile kuukausi maksutta

Suomen Asuntomessut ja Aalto-yliopisto yhteistyöhön – hedelmiä luvassa tulevilla messuilla

Ensimmäinen yhteistyöprojekti toteutetaan sisustusarkkitehtuurissa. Jatkossa yhteistyötä aiotaan laajentaa Aallon sisällä arkkitehtuuriin ja jopa rakentamiseen insinööritieteiden puolelle.

Suomen Asuntomessut ja Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on nostaa laadukkaan suunnitteluosaamisen ja asuntorakentamisen arvostusta Suomen asuntomarkkinoilla.

Ensimmäinen yhteistyöprojekti toteutetaan sisustusarkkitehtuurissa. Jatkossa yhteistyötä aiotaan laajentaa Aallon sisällä arkkitehtuuriin ja jopa rakentamiseen insinööritieteiden puolelle. Aalto-yliopiston avulla Asuntomessut kertoo edistävänsä kansainvälisten tuulien ja osaamisen jalkautumista suomalaiseen aluesuunnitteluun, rakentamiseen ja asuntosuunnitteluun.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Asuntomessut ja Aalto-yliopisto yhteistyöhön – hedelmiä luvassa tulevilla messuilla”

Viimeisimmät näkökulmat