Kokeile kuukausi maksutta

YIT:stä lähtenyt Harri Kailasalo aloitti Visonin neuvonantajana

Vison kokoaa neuvonantajien verkostoa.

Harri Kailasalo. Kuva: Anne Kurki

Vison Oy kasvattaa liiketoimintaansa ja toimintansa vaikuttavuutta kokoamalla tuekseen eri alojen ammattilaisista muodostuvaa advisor-verkostoa eli neuvonatjajien ryhmää. Samalla yritys kutsuu Harri Kailasalon ensimmäiseksi verkostokumppanikseen ja executive advisoriksi.

Kailasalo on aloittanut Visonin ensimmäisenä executive advisorina 20.3.2023 alkaen. Hän tulee keskittymään tehtävässään toimialan tilaajien ja yritysten strategiseen kehittämiseen sekä vaativimpiin kotimaisiin ja kansainvälisiin asiakasprojekteihin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:stä lähtenyt Harri Kailasalo aloitti Visonin neuvonantajana”

Viimeisimmät näkökulmat