Kokeile kuukausi maksutta

Evälahdelle raja- ja merivartiokoulun saneeraushanke

Immolan kasarmialueella on alkanut laaja peruskorjaus.

Raja- ja merivartiokoulun julkisivu Immolan kasarmialueella. Kuva: Raja- ja merivartiokoulu

Raja- ja merivartiokoulun opetus-, majoitus- ja toimistotilojen  peruskorjauksessa uusitaan vuosina 1964 ja 1979 valmistuneen noin 6 300 neliöisen Raja- ja merivartiokoulun talotekniikka, julkisivu, vesikatto ja ilmanvaihdon konehuone sekä ikkunat uusitaan osittain.

Sisätiloihin toteutetaan modernit ja viihtyisät opetus- ja majoitustilat sekä nykyaikainen monitilaympäristö, jossa on erilaisia tiloja yksilö- ja tiimityöskentelyyn. Luokka- ja kokoustilat ovat helposti muunneltavia, monikäyttöisiä ja tukevat uusia työnteon tapoja.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Evälahdelle raja- ja merivartiokoulun saneeraushanke”

Viimeisimmät näkökulmat