Kokeile kuukausi maksutta

Mikkelin kaupunki on sopimassa massiivisen urakkariitansa – korvaussumma nousee isoksi

Mikkelissä on riidelty yli kaksi vuotta isoista vesilaitoksen urakoista.

Kuvituskuva. Vedenpuhdistuslaitoksen rakentamista.

Nyab-konserniin kuuluva Nyab Finland  ja Mikkelin kaupunki ovat allekirjoittaneet sovintosopimuksen, jonka tarkoituksena on sopia Nyab Finlandin ja Mikkelin kaupungin omistaman liikelaitoksen, Mikkelin Vesilaitoksen, välinen oikeudenkäynnin kohteena ollut riita-asia.

Sopimuksen ehtojen mukaisesti Mikkelin Vesilaitos maksaa Nyabille yhteensä 9,2 miljoonan euron suuruisen korvauksen. Nyab arvioi, että sovintosopimuksella on voimaan tullessaan yhtiölle noin 9,2 miljoonan euron positiivinen kassavirtavaikutus ja noin 3,6 miljoonan euron positiivinen kertaluonteinen tulosvaikutus. Sopimuksen odotetaan tulevan voimaan vuoden 2023 toisella neljänneksellä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mikkelin kaupunki on sopimassa massiivisen urakkariitansa – korvaussumma nousee isoksi”

Viimeisimmät näkökulmat