Kokeile kuukausi maksutta

Halton laajentaa Yhdysvaltojen tuotantolaitostaan

Halton laajentaa tuotantolaitostaan Kentuckyssa, Yhdysvalloissa. 7,4 miljoonan dollarin investoinnilla luodaan 60 kokopäiväistä työpaikkaa amerikkalaisille.

Haltonin USAn tuotantolaitoksia laajennetaan. laajennus sisältää myös tilat ammattikeittiöiden ilmanvaihtokoneiden tuotelinjan tutkimus- ja kehityslaboratoriolle.

Halton Foodservice liiketoiminta-alueen Amerikan johtaja Phil Meredith kertoo yhtiön tiedotteessa Haltonin keittiöilmanvaihdon tuotantolaitoksen laajentamisesta. Halton investoi 7,4 miljoonaa dollaria laajentaakseen yhtiön toimipistettä Allenin piirikunnassa Kentuckyssa, mikä luo 60 kokopäiväistä työpaikkaa. Työt alkavat välittömästi ja niiden odotetaan valmistuvan vuoden 2024 kesään mennessä.

Rakennettava laajennus sisältää myös tilat ammattikeittiöiden ilmanvaihtokoneiden tuotelinjan tutkimus- ja kehityslaboratoriolle. Kasvanut tuotantotila mahdollistaa lisäksi uusien tuotelinjojen rakentamisen tukemaan liiketoiminnan yleistä kasvua. Hankkeessa luodut 60 kokopäiväistä työpaikkaa nostavat yrityksen Kentuckyssa työskentelevien kokonaismäärän 240:een.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton laajentaa Yhdysvaltojen tuotantolaitostaan”

Viimeisimmät näkökulmat