Kokeile kuukausi maksutta

Suunnittelijat ideoivat nyt uudenlaisia toimistoja – yksi trendi ylitse muiden

Toimitilojen remonteissa vastuullisuuden ja elinkaariajattelun rinnalle on noussut uusi trendi: vetovoiman parantaminen. Vielä ennen korona-aikaa ja etätöiden vakiintumista toimitilojen elämyksellisyyden kehittäminen ei näkynyt yhtä voimakkaasti.

Yhteiset kokoontumistilat ovat Rantalainen oy:llä muutakin kuin kahvihuone – tärkeää on yhteinen ajatustenvaihto. Kuva: Liisa Takala.

Vetovoimatrendin on havainnut muun muassa sisustus- ja tilasuunnitteluun sekä toimitilamuutoksien projektijohtamiseen erikoistunut vaasalainen suunnittelutoimisto Design by Hanna K & co. Toimiston asiakkaista moni on juuri nyt kiinnostunut viihtyisyyden lisäämisestä.

”Toimistot kilpailevat kodin kanssa, ja se on kova kilpailu. Houkutus tehdä töitä kotona on suuri, mikäli kotona on rauhaa ja mukavuuksia. Miksi lähtisin toimistolle? Mitä innostavaa siellä on? Samalla isot toimitilat seisovat tyhjillään”, toimitusjohtaja Hanna Yli-Yrjänäinen sanoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suunnittelijat ideoivat nyt uudenlaisia toimistoja – yksi trendi ylitse muiden”

Viimeisimmät näkökulmat