Kokeile kuukausi maksutta

NCC:lle Asuntosäätiön aso-urakka

Asuntosäätiö rakennuttaa 82 asumisoikeusasuntoa Kangasalan Lamminrahkaan.

Havainnekuva uudesta aso-kohteesta Mossin puistokatu 6:n pohjoisesta julkisivusta. Kuva: Arkkitehtitoimisto Noan

Asuntosäätiö on allekirjoittanut urakkasopimuksen NCC:n kanssa 82 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Kangasalan Lamminrahkaan. Rakentaminen käynnistyy kesäkuun lopussa ja kohteen arvioitu valmistumisaika on alkuvuodesta 2025.

”Olemme iloisia päästessämme tarjoamaan uusia asumisoikeuskoteja Kangasalla. Strategiamme mukaisesti haluamme rakennuttaa kohtuuhintaisia asuntoja pääkaupunkiseudun lisäksi hyvien kulkuyhteyksien varrella oleviin kaupunkikeskuksiin. Näemme Pirkanmaalla paljon mahdollisuuksia Tampereen seudun vetovoimaisuuden vuoksi”, Asuntosäätiön myyntijohtaja Tom Salomonson kertoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC:lle Asuntosäätiön aso-urakka”

Viimeisimmät näkökulmat