Kokeile kuukausi maksutta

NRC Group nappasi 14 miljoonan euron sopimuksen

Pohjanmaan radan kunnossapidon kilpailutus on ratkennut.

Suomessa NRC Groupissa työskentelee noin 1000 henkeä. Vuonna 2022 Suomen liikevaihto oli 260 miljoonaa euroa. Kuva: NRC

Sopimuksen kiinteähintainen arvo on noin 14,3 miljoonaa euroa. Sopimuskausi alkaa marraskuussa 2023 ja jatkuu lokakuuhun 2026 saakka. Sopimuksessa on kaksi kahden vuoden optiomahdollisuutta. Tilaajana on Väylävirasto.

Kunnossapidettävä alue pitää sisällään 515 raidekilometriä, 377 vaihdetta ja 160 tasoristeystä, joista 30 puolipuomilaitoksella varustettuja. Alue on hyvin vaihteleva: Kokkolasta Ouluun ulottuva noin 280 raidekilometrin osuus on nopean liikenteen rataa. Raaheen kulkeva osuus sekä Ylivieska-Iisalmi ovat tärkeitä tavaraliikenneväyliä. Lisäksi alueeseen kuuluu vähäliikenteisten Haapajärvi-Saarijärvi rataosien päivystys ja viankorjaus.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NRC Group nappasi 14 miljoonan euron sopimuksen”

Viimeisimmät näkökulmat