Kokeile kuukausi maksutta

Kolme yritysryhmittymää kilpailee Tampereen seuraavasta ratikkahankkeesta

Tampereen Ratikan Pirkkala-Linnainmaa -allianssin tarjouskilpailun ensimmäiseen vaiheeseen on valittu kolme yritysryhmittymää.

Tampereen raitiovaunun väri on räväkän punainen. Kuva: Reijo Hietanen

Pirkkala-Linnainmaa -raitiotien toteutussuunnittelu eli kehitysvaihe on tarkoitus aloittaa uuden allianssin kanssa tämän vuoden lokakuussa. Vuoden 2024 syyskuun loppuun mennessä tiedetään rakentamisen sitova tavoitekustannus.

Tampereen Raitiotie -yhtiö valitsee palveluntuottajat uuteen allianssiin kaksivaiheisen kilpailutuksen kautta. Osalla 1 Hervannasta ja Taysilta keskustaan raitiotie on jo käytössä ja sillä on tehty viimeinen vuoden aikana tehty yli 13 miljoonaa matkaa. Osan 2 rakentaminen sekä liikenteen käyttöönotto etenee suunnitellun mukaan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kolme yritysryhmittymää kilpailee Tampereen seuraavasta ratikkahankkeesta”

Viimeisimmät näkökulmat