Kokeile kuukausi maksutta

Tekovan perustaja jättää yhtiön

Toinen vantaalaisen rakennusliike Tekovan perustajista lähtee yhtiöstä.

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuuntele juttu

Viime vuodet Tekovan liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä toiminut Aleksi Peltokorpi irtaantuu yhtiöstä alkusyksyn aikana. Hän perusti yhtiön yhdessä Pekka Linnamäen kanssa vuonna 2018.

”Lähtööni ei sisälly dramatiikka. Voimakkaasti kasvavan yrityksen tarinaan kuuluu eri vaiheita, joista kukin vaihe tarvitsee erilaiset ihmiset toimiakseen. Tekova on kasvanut merkittäväksi tekijäksi toimitilamarkkinassa. Koen, että omalta osaltani on aika kääntää sivua elämässä, kiittää asiakkaita, tekovalaisia ja yhteistyökumppaneita ja keskittyä hetki vapaa-aikaan, perheeseen ja hyvinvointiin”, Peltokorpi summaa lähtönsä taustoja tiedotteessa.

Yhtiö aloittaa uuden kaupallisen johtajan rekrytoinnin heinäkuun alussa.

Tekova uudisti organisaatiorakennettaan alkuvuodesta. Konserni koostuu nyt emoyhtiö Tekova oy:stä ja sen alla toimivista viidestä tytäryhtiöstä. Hankekehitykseen keskittyvän Tekova Developmentin lisäksi konserniin kuuluvat alueyhtiöt Etelä-, Keski-, Länsi- ja Pohjois-Suomi oy.

Tekova ilmoittaa liikevaihdokseen noin 80 miljoonaa euroa ja henkilöstömääräkseen 54 henkeä. Toteutuneita hankkeita yhtiöllä oli vuoteen 2022 mennessä yhteensä noin 80.

Yhtiön toimitusjohtajana on toiminut vuoden 2022 alusta Jaakko Heikkilä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tekovan perustaja jättää yhtiön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat