Kokeile kuukausi maksutta

Rejlers jatkaa laajentumistaan – nyt ostokohteena turkulainen LK-Paloinsinöörit

Yhtiöillä on ollut yhteisiä projekteja jo aiemmin.

Rejlers jatkaa yritysostoja. Kuvassa vasemmalta Katja Forsman(Rejlers), Ville Koskela ja Jukka Lehmusvirta(LK-Paloinsinöörit) sekä Asko Laune(Rejlers).
Kuuntele juttu

Rejlers on ostanut turkulaisen palokonsultointiin ja sammutuslaitesuunnitteluun erikoistuneen LK-Paloinsinöörit oy:n. Yhtiön mukaan kauppa vahvistaa Rejlersin paloteknistä suunnitteluosaamistaan teollisuuden ja rakentamisen alalla.

Turkulaisyritys teki viime vuonna runsaan 600 000 euron liikevaihdon ja se työllistää seitsemän henkilöä. He siirtyvät Rejlersille vanhoina työntekijöinä.

”Rakennusten paloturvallisuuden varmistaminen on keskeinen osa suunnitteluprosessia. Yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme palokonsultointiin ja sammutuslaitesuunnitteluun liittyvät palvelut entistä paremmin”, toteaa Reljers Finlandin rakentamisen toimialajohtaja Asko Laune tiedotteessa.

”Rejlers on voimakkaasti kasvava yhtiö, jonka kanssa meillä on jo yhteisiä projekteja. Nyt pääsemme tekemään entistä vaikuttavimpia hankkeita niin julkisissa rakennuksissa, teollisuuden laitoksissa kuin asuntorakentamisessakin”, lisää LK-Paloinsinöörien toimitusjohtaja Ville Koskela.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rejlers jatkaa laajentumistaan – nyt ostokohteena turkulainen LK-Paloinsinöörit”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat