Kokeile kuukausi maksutta

Suomen suurimpiin kuuluva arkkitehtitoimisto Lukkaroinen laajentaa toimintaansa yrityskaupalla

Lukkaroinen laajentaa toimintaansa Kokkolaan.

Mikko Lukkaroinen kuvattuna vuonna 2020 Keravan kouluhankkeen yhteydessä.
Kuuntele juttu

Lukkaroinen Arkkitehdit oy on ostanut Arkman Arkkitehtuuri oy:n koko osakekannan. Samalla yhtiö laajentaa toimintaansa Kokkolaan.

”Yritysosto on osa kasvustrategiaamme, ja näemme sen vahvistavan asemaamme erityisesti terveydenhuollon rakennusten suunnittelussa sekä kasvattavan jalansijaamme Keski-Pohjanmaalla ja sen lähialueilla. Yhdessä voimme palvella asiakkaitamme vaativissa ja monipuolisissa hankkeissa yli sadan kokeneen suunnittelijan voimin”, sanoo Lukkaroisen  toimitusjohtaja Mikko Lukkaroinen tiedotteessa.

Arkman on perustettu vuonna 2000, ja sillä on viisi työntekijää. Työntekijät jatkavat pää- ja arkkitehtisuunnittelua Kokkolassa ja lähimaakunnissa. Työntekijät siirtyvät osaksi Lukkaroisen tiimiä.

Arkman on erikoistunut sosiaali- ja terveydenhuollon sektoriin. Yhtiö on tehnyt Keski-Pohjanmaan keskussairaalan peruskorjauksen suunnittelua koko yrityksen olemassaolon ajan. Parhaillaan se suunnittelee sairaalan yhteispäivystystä ja teho-osastoa.

”Pienen, viiden hengen, toimiston toimintamahdollisuudet vaikeutuvat vuosi vuodelta. Lukkaroinen Arkkitehdit oy:n kanssa yhdessä pystymme palvelemaan Kokkolassa ja lähialueilla asiakkaitamme yhä paremmin sekä kilpailemaan kiinnostavista projekteista”, sanoo Arkmanin toimitusjohtaja Jussi Mansikkamäki tiedotteessa.

Lukkaroinen on yksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista. Se työllistää noin sata arkkitehtuurin erikoisosaajaa.

Lukkaroinen on osa Solwers-yhtiöitä. Solwers koostuu yli 20 yhtiöstä, jotka ovat erikoistuneet muun muassa arkkitehtuuriin, tekniseen konsultointiin, ympäristövaikutusten valvontaan, projektinjohtamiseen ja -valvontaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen suurimpiin kuuluva arkkitehtitoimisto Lukkaroinen laajentaa toimintaansa yrityskaupalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat