Kokeile kuukausi maksutta

Solwers ostaa ratakonsultin Ruotsista – mielii parempaa jalansijaa myös raideliikennehankkeista

Transport Consultancy Group Nordicin asiakkaat koostuvat pääasiassa Ruotsin valtion ja alueellista junaliikennettä harjoittavista yrityksistä sekä johtavista kansainvälisistä junavalmistajista.

 

Solwersin hallituksen puheenjohtajan Leif Sebbasin mukaan yhtiö aikoo panostaa Ruotsissa entistä enemmän myös raideliikennehankkeisiin. Nyt ostettiin osaamista yrityskaupalla.

Solwers laajentaa toimintaansa Ruotsissa ja ostaa rautateiden tekniseen konsultointiin erikoistuneen ruotsalaisen Transport Consultancy Group Nordic AB:n koko osakekannan.

Vuonna 2016 perustettu yritys toimii Tukholmassa  ja työllistää 17 henkilöä. Sen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa.

Transport Consultancy Group keskittyy palveluissaan pääasiassa projektin-, dokumentoinnin ja laadunhallintaan sekä omaisuuden hoitoon ja toimitusten varmistamiseen. Yhtiön asiakkaat koostuvat pääasiassa Ruotsin valtion ja alueellista junaliikennettä harjoittavista yrityksistä sekä johtavista kansainvälisistä junavalmistajista.

”Yrityksen asiantuntemus ja kokemus kestävistä liikennejärjestelmistä on tervetullut lisä Solwersin palvelutarjontaan ja pyrimme edelleen vahvistamaan ja kehittämään asiantuntemusta tällä alalla. Hankkeet ovat pitkäkestoisia, ja liiketoiminta on suhteellisen vakaata taloustilanteesta riippumatta”,  Solwersin hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas toteaa tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Solwers ostaa ratakonsultin Ruotsista – mielii parempaa jalansijaa myös raideliikennehankkeista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat