Kokeile kuukausi maksutta

QMG:n toimitusjohtaja Tiina Koppinen on haasteita pelkäämätön moniottelija – ”Omalla epämukavuusalueellaan kehittyy parhaiten ja siinä oppii eniten”

Tiina Koppinen haaveili jo lapsuudessaan ryhtyvänsä arkkitehdiksi. Vuosi rakennuspiirtäjänä vakuutti hänet kuitenkin siitä, että kädentaitoja kannattaisi kokeilla käytännönläheisemmissä tehtävissä, joten hän hakeutui Teknilliseen korkeakouluun ja opiskeli rakennustekniikan diplomi-insinööriksi.

QMG:n uusi toimitusjohtaja Tiina Koppinen kuvattuna Espoossa QMG:n toimistolla. Taustalla yksi QMG:n tuote, hotellirakentamisen esivalmiste pysty- ja vaakahormeineen

Maaliskuun alussa talotekniikkakonserni QMG:n toimitusjohtajana aloittaneella Tiina Koppisella muuttui sekä toimiala että yrityksen toimintaympäristö hänen siirtyessä uuteen tehtävään Skanskan toimialajohtajan pestistä. Talotekniikka on rakentamisessa usein aliurakoitsija eikä Skanskalla ollut palveluliiketoimintaa, mikä kuuluu oleellisesti QMG:n valikoimaan.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

1 kk koejakso veloituksetta

Tutustu digi-Rakennuslehteen kuukauden ajan veloituksetta ja sitoumuksetta.

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “QMG:n toimitusjohtaja Tiina Koppinen on haasteita pelkäämätön moniottelija – ”Omalla epämukavuusalueellaan kehittyy parhaiten ja siinä oppii eniten””

Viimeisimmät näkökulmat