Kokeile kuukausi maksutta

Quattro Mikentin ostanut yhtiö aikoo jatkaa aggressiivista kasvua – ”Uudisrakentaminen on laskenut dramaattisesti Ruotsissa”

Pääomasijoittajat antoivat vajaa kaksi vuotta sitten ammattijohtajan tehtäväksi luoda miljardin euron liikevaihtoa tekevä pohjoismaisen talotekniikkajätti ja listata se pörssiin. Ensitöikseen ruotsalaisjohtaja osti Quattro Mikenti Groupin Suomesta täydentämään ruotsalaista Sandbäckensia.

Vuonna 2021 perustettu Nimlas Group ylsi hyvään tulokseen ensimmäisenä täytenä toimintavuotenaan. Tulos (pro forma) perustuu vahvaan liiketoimintaan ja kasvuun konsernin molemmissa talotekniikkayhtiöissä, ruotsalaisessa Sandbäckensissa ja suomalaisessa QMG:ssa.

Viime vuonna emoyhtiö Nimlaksen liikevaihto ylsi noin 435 miljoonaan euroon eli noin 5,067 miljardiin Ruotsin kruunuun ja noin 27 miljoonan euron operatiiviseen tulokseen (EBITA), joka vastaa 6,2 prosenttia liikevaihdosta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Quattro Mikentin ostanut yhtiö aikoo jatkaa aggressiivista kasvua – ”Uudisrakentaminen on laskenut dramaattisesti Ruotsissa””

Viimeisimmät näkökulmat