Kokeile kuukausi maksutta

Osastopäällikkö Taitorakenteet ja sillat – osastolle

Sitowise Oy
Sijainti Espoo, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 3.2.2022 Hae viimeistään 28.2.2022

Juuri nyt etsimme Osastopäällikköä siltojen ja taitorakenteiden suunnitteluun.

Sitowisen Sillat ja Taitorakenteet – palvelualue koostuu neljästä osastosta, jotka tarjoavat asiakkaillemme laaja-alaisesti suunnittelu- ja konsultointipalveluita.

Osastopäällikkönä tulet vastaamaan itsenäisesti, yhden Sillat ja Taitorakenteet – palvelualueen osaston johtamisesta ja kehittämisestä. Johdat n. 20 asiantuntijan kokonaisuutta, jonka toimeksiannot vaihtelevat tukimuurien, meluesteiden ja rantarakenteiden suunnittelusta aina maanalaisten rakenteiden, rakennusluvan alaisten rakenteiden sekä siltojen suunnitteluun. Tukenasi johtamisessa ovat ryhmäesimiehet, jotka jo nyt vastaavat ryhmiensä osalta asiantuntijoidemme johtamisesta.

Toimenkuvasi pääpaino on johtaa ja kehittää osastoa osana palvelualuetta.
Tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Budjetointi, talousseuranta ja tilauskannan hallinta
  • Henkilöresurssien hallinta ja yhteensovitus muiden osastojen kesken
  • Osaston sisäisten prosessien hallinta ja parantaminen
  • Uusien palvelutyyppien tunnistaminen ja käynnistäminen
  • Sillat ja taitorakenteet – palvelualueen johtamiseen ja kehittämiseen osallistuminen

Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimenkuvaasi kuuluu, myös suunnittelun ohjaus, suunnitelmien tarkastus, asiantuntijana toimiminen ja projektien johto.

Edellytämme, että olet motivoitunut ja haluat sekä pystyt ottamaan vastuun osastotasolla asiantuntijoiden henkilöstöjohtamisesta, ohjaamisesta, organisoinnista ja toiminnan kehittämisestä yrityksemme periaatteiden mukaisesti.

Toivomme, että voit tehdä työtäsi Espoon tai Tampereen toimipisteeltä.

Koulutukseltasi olet rakennetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on yli viiden vuoden kokemus  rakennesuunnittelusta joko silloista ja taitorakenteista tai maanalaisten rakenteiden tai muiden rakenteiden suunnittelusta ja suunnittelun johtamisesta. Kokemus projektien vetovastuusta, kokemus organisaation johtamisesta ja FISE Oy:n suunnittelijapätevyydet katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme entistä paremmin, siksi haluamme juuri sinut mukaan joukkoomme! Työssäsi sinua tukee koko Sitowisen monipuolinen ja laaja työyhteisö ja sen yli 80 asiantuntijasta koostuva Sillat ja taitorakenteet -palvelualue. Meiltä löytyy asiantuntemusta hyvin laaja-alaisesti erilaisiin projektihaasteisiin, aina uudissuunnittelusta taitorakenteiden kuntotutkimuksiin. Uudessa tehtävässäsi sinua odottavat monipuoliset siltoihin ja muihin taitorakenteisiin liittyvät hankkeet ja projektit.

Haluamme auttaa sinut mahdollisimman hyvin alkuun, joten saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää henkilöstöämme heidän rooleissaan niin esihenkilöinä, asiantuntijoina kuin projektien johtajina.

Epäröitkö vielä? Lue lisää meidän tekemisestä ja kuulumisista, ehkä se auttaa päätöksessäsi.

Jätä hakemuksesi täältä > löytyvästä linkistä palkkatoiveineen heti tai viimeistään 28.2.2022.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Yksikön johtaja Ari Savolainen, p. 040 163 7772. Varmimmin tavoitat hänet sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Meillä noin 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi