Projektipäällikkö tai -insinööri aikatauluhallinnan tehtäviin

Skanska
Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 18.1.2021 Hae viimeistään 7.2.2021

Haemme projektipäällikköä tai -insinööriä Hämeenlinnan Kantasairaala-hankkeelle 

Mikä Assi? 

Assi on Hämeenlinnan Ahvenistoon rakennettava uusi keskussairaala. Maailman inhimillisimmäksi suunnitellussa sairaalassa hyödynnetään sähköisiä palveluita ja innovatiivista teknologiaa, mikä luo puitteet parhaalle mahdolliselle hoidolle. Hyvien kulkuyhteyksien varrelle valmistuva Assi tulee mahdollistamaan hämäläisen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä yliopistosairaaloiden ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyön.

Assi lukuina:

 • Budjetti 356 M€
 • Allianssin tavoitekustannus 308,2 M€
 • Pinta-ala n. 74 300 brm²
 • 390 sairaansijaa
 • Arvioitu käyttöönottovuosi 2026

Allianssitiimissämme sairaalaa suunnittelemassa on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, Skanska, Sweco ja arkkitehtiyhteenliittymä Team Integrated. Yhdessä haluamme suunnitella ja rakentaa turvallisen, terveellisen ja toimivan rakennuksen, jonka käyttö-, huolto-, energia- ja elinkaarikustannuksiltaan taloudellinen. Huomioimme ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmat osana vastuullisuustyötämme jo suunnitteluvaiheessa. Hyödynnämme projektissa monipuolisesti tietomallipohjaista suunnittelua ja toteutuksen ohjausta, mistä esimerkki on projektitoimistosta löytyvä CAVE-tila. Hanke siirtyy toteutusvaiheeseen 1.2.2021 ja rakennustyöt aloitetaan elokuussa 2021. Tutustu Assin suunnitteluun ja rakentamiseen täällä.

Mitä pääset tekemään?

Tässä tehtävässä vastaat Ahveniston sairaala -hankkeen aikataulunhallinnasta. Vastuullasi on toteutusvaiheen kokonaisaikataulun suunnittelu ja jalkautus last planner -menetelmää ja tahtiaikataulua hyödyntäen. Laadit ja ylläpidät hankkeen tuotanto-, lähtötieto- ja työvaiheaikatauluja yhdessä projektiorganisaation kanssa. Olet tiimin luottohenkilö aikatauluasioissa, ja tuetkin hankkeella työskenteleviä kollegoitasi kaikessa aiheeseen liittyvässä: Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, suunnittelunohjauksen, suunnittelijoiden ja tilaajan kanssa sen varmistamiseksi, että aikataulut ovat synkronoidut ja niistä on yhteisymmärrys. Toisaalta, ohjaat ja tuet työmaatiimiä rakennuskohtaisten aikataulujen laatimisessa, seurannassa ja synkkauksessa. Asiantuntijaroolissasi nostat myös havaitsemasi riskit ja mahdollisuudet esiin.

Tehtävänkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Hyödynnämme allianssitiimissämme eri jäsenten mukanaan tuomaa, monipuolista osaamista mahdollisimman laaja-alaisesti, ja työnkuvaasi tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Ahvenistossa sijaitseva moderni projektitoimisto, minkä lisäksi etätyö on osin mahdollista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja tämän hankkeen päätyttyä katseemme kääntyvät muihin Skanskan mielenkiintoisiin hankkeisiin.

Mitä toivomme sinulta?

 • kokemuksen kautta kartutettua ymmärrystä rakennushankkeen aikatauluhallinnasta
 • aiempaa kokemusta rakennusalalta (esim. projekti- tai tuotantoinsinöörinä)
 • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
 • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
 • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
 • kykyä ja halua kehittää toimintaa
 • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan sairaalarakentamiseen liittyvä osaaminen.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.2.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Työpäällikkö Panu Pohjola (p. 0400 363 400, panu.pohjola@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: project engineer, construction, building, hospital, engineering

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi