Kokeile kuukausi maksutta

Rakennesuunnittelijoita

IdeaStructura Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 21.1.2022 Hae viimeistään 31.1.2022

Haemme kokeneita rakennesuunnittelijoita eri paikkakunnille

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut, sekä avoimen työilmapiirimme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä ei ole kyttääjiä tai asemaansa pönkittäviä pomoja. Me käytämme aikamme toistemme auttamiseen ja suunnitteluun, ei pikkupomoille raportointiin. Haluamme toimia vastuullisesti, joten meillä pätevyydet kuuluvat kaikille ja niitä haetaan jokaiselle. Haluamme varmistaa, että kaikilla insinööreillämme on kova markkina-arvo myös tulevaisuudessa!

Haemme joukkoomme suunnittelijoita + 5 vuoden kokemuksella sekä alan koulutuksella, RI, DI, Ins AMK.. Tarjoamme monimuotoisia ja historiallisesti merkittäviä hankkeita työpödällesi. Meillä pääset tekemään töitä itsenäisesti ja auttamaan toiminnallasi myös muita suunnittelijoita. Tukenasi ovat vahvat ja osaavat rakennesuunnittelun ammattilaiset sekä kaikki ajantasaisimmat suunnittelu- ja viestintäohjelmat.

Arvoihimme kuuluu, että kaikki pääsevät kehittymään ja kehittämään yhdessä. Meillä jokaisella on mahdollisuus luoda omannäköistä urapolkua ja työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Meillä on avoin ilmapiiri ja huumorintajuiset ja välillä vähän luovanhullut työkaverit, jotka haluavat tehdä parhaansa. Me emme ole täydellisiä, joten sinunkaan ei tarvitse olla. Tule omana itsenäsi kasvattamaan ja jakamaan osaamistasi yhteisiin hankkeisiin.

Ota yhteyttä, niin kerromme tehtävistä ja hankkeista lisää! https://www.ideastructura.com/toihin/ 

Hae viimeistään 31.1.2022

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.