Rakennustarkastajaa

Mänttä-Vilppula
Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 9.2.2017 Hae viimeistään 27.2.2017

Rakennustarkastajamme jäädessä eläkkeelle pitkästä ja ansiokkaasta virastaan, haemme kevään aikana alkavaan vakituiseen virkasuhteeseen asiakaspalveluhenkistä, motivoitunutta ja huumorintajuista

Rakennustarkastajaa

Tehtävänäsi
on yksinkertaisesti vastata Taidekaupunkimme rakennusvalvonnasta kokonaisvaltaisesti. Siihen yksinkertaisuus sitten jääkin, sillä Sinä hoidat päätökset, katselmukset ja toimistotyöt menestyksekkäästi ja tehokkaasti maaliin saakka.

Jotta hakisit, edellytämme sinulta
maankäyttö- ja rakennusasetuksessa rakennustarkastajalle asetettujen pätevyysvaatimusten täyttämistä. Muita edellytyksiä ei sitten olekaan. Mutta, jollet ole vahva it-osaaja ja omaa asiakaslähtöistä, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, niin älä vaivaudu hakuprosessiin vaan säästä kaikkien aikaa ja vaivaa. Mikäli taas tunnistit itsesi, jatka ihmeessä lukemista!

Jotta onnistuisit, arvostamme sinussa
työmaalla ja suunnittelupöydän äärellä hankkimaasi kokemusta. Tietenkin omaat muutos- ja kehitysmyönteisen näkemyksen työhösi yli hallinto- ja kaupunkirajojen. Konkreettisimmillaan tämä tulee esiin, kun hoidat koko rakennusvalvonnan prosessit Lupapiste.fi – palvelun avulla. Muutoinkin olet omimmillasi itc-järjestelmien ja dokumenttien hallintatyökalujen kanssa. Digitaalinen työmaa onkin sinun toinen kotisi. Työkokonaisuuksien hallinta, ahkeruus sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot asuvat sinussa syvällä.

Virkasuhteen ehdot
määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkauksen perustana toimii kaupungin työn vaativuuden arviointijärjestelmä, mutta esitä ihmeessä myös oma palkkatoivomuksesi. Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä tulevan esimiehesi tekninen johtaja Hannu Kemppaisen puoleen, puh. 044 728 8789 tai hannu.kemppainen@taidekaupunki.fi

Ja muuten hei
vaikka roolisi on itsenäinen, arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus eivät ole vain sinun hyveitäsi – meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti, ollen osa jokapäiväistä tekemistämme.  Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Tartu haasteeseen
ja täytä hakemus 27.2.2017 klo 14.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Nyt on loistava aika liittyä iloiseen ja osaavaan joukkoomme keväisessä Taidekaupungissa. Tule siis tapaamaan meitä työhaastatteluun!

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi