Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen ryhmäpäällikkö

Ramboll Finland Oy
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 10.5.2022 Hae viimeistään 5.6.2022

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon! Haemme rakennuttamisen ryhmäpäällikköä kiinteistöprojektinjohdon rakennuttamisyksikköömme Lahden ja Hämeenlinnan talousalueelle nykyisen päällikön jäädessä eläkkeelle. Oletko uusi rakennuttamisen ryhmäpäällikkömme?

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa kiinteistöprojektinjohdon rakennuttamis -osaajien joukkoon
Uutena Lahden ja Hämeenlinnan ryhmäpäällikkönä olet osa Rambollin Projektinjohto & Kiinteistökonsultointi toimialan lähes 400 asiantuntijan tiimiä ja pääset kehittämään Lahden ja Hämeenlinnan talousalueen liiketoimintaa. Tehtävässäsi raportoit Sisä-Suomen aluepäällikkö Markus Klemetille. Sinulla on kollegoita myös kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Toimipisteesi voi sijaita joko Lahdessa tai Hämeenlinnassa.

Menestyäksesi työtehtävässäsi tarvitset aiempaa kokemusta rakennuttamisen prosesseista ja hyvät taidot soveltaa osaamistasi vaativissa asiakasprojekteissa. Voit olla esimerkiksi toiminut aiemmin esimiestehtävissä, projektipäällikkönä tai valvojana. Soveltuva koulutus esim. DI, insinööri tai rakennusmestari. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Työkokemuksesi on hankittu joko yksityisellä tai julkisella puolella. Vastaavana mestarina toimiminen tai RAP/RAPS/RAV/RAVS -pätevyys katsotaan eduksi. Kykenet tuottamaan kirjallisia dokumentteja ja viihdyt työssäsi ihmisten parissa osana projektiryhmää. Arvostamme haluasi kehittää omaa ammattitaitoasi, työskentelytapaasi ja työvälineitäsi. Työssäsi tarvitset B-ajokortin ja sinulla tulee olla käytössäsi oma auto.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

  • Johdat menestyksekkäästi Lahden ja Hämeenlinnan rakennuttamis- ja valvontapalveluita
  • Toimit innostavana esimiehenä alaisillesi
  • Laadit voittavia rakennuttamisen ja valvonnan tarjouksia
  • Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja kehität myyntityötä
  • Projektipäällikön tai valvojan tehtävät vaativissa projekteissa
  • Hyödynnät Rambollin laaja-alaista osaamista monialaisissa projekteissa One Ramboll -hengessä
  • Toteutat työssäsi Rambollin arvoja, jotka ovat: Näkemyksellisyys ja laadukkuus, rehellisyys ja välittäminen, valtuuttaminen ja yhteistyö sekä työn ilo ja innostus

Tekniikan alan ammattilaiset äänestivät Rambollin sijalle 6 Universumin ihannetyönantajalistalla 2021 ja olimme ykkönen suunnittelu- ja konsultointialan yritysten joukossa. Rakennamme ihmislähtöistä työilmapiiriä, jossa työnteko joustaa elämäntilanteen mukaan. Teemme töitä sen eteen, että jokainen rambollainen kokisi voivansa olla oma itsensä meillä.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka hakea tehtävään
Jätä hakemuksesi täältä > löytyvän ”Apply” linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 05.06.2022.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aluepäällikkö Markus Klemetti puh. 040 661 4241.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi