Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtajia, vastaavia työnjohtajia ja mittaustyönjohtaja

Skarta Finland Oy
Päivämäärät Julkaistu 9.2.2022 Hae viimeistään 6.3.2022

Haemme energia-, infra-, erikois- ja vesilaitosrakentamisen toimialoillemme

Työnjohtajia ja
vastaavia työnjohtajia

Tehtävänäsi on hallita työmaan päivittäistä toimintaa turvallisesti ja laatutietoista toimintatapaa noudattaen. Vastaat työn suunnittelusta, johtamisesta ja hankinnoista – tukenasi toimii ammattitaitoinen henkilöstömme.

Vaihtelevissa projekteissamme on kiinnostavia ja monipuolisia haasteita uran eri vaiheisiin. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti. Työmaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten matkustusvalmius katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on rakennusmestarin tai insinöörin tutkinto, kokemusta työmaan hallinnollisista tehtävistä, hyvät tiimityöskentelytaidot ja asiakaslähtöinen toimintatapa sekä hyvä turvallisuusasenne.

Mittaustyönjohtajaa

Toimenkuvaasi kuuluvat työmaan erilaiset mittaustyöt, mm. merkitsemis- ja tarkemittaukset. Vastuullasi on myös mittauskaluston ylläpito.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti monipuolisten projektiemme parissa. Työmaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten matkustusvalmius katsotaan eduksi.

KIINNOSTUITKO?
Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sekä palkkatoivomuksesi osoitteeseen rekry@skarta.fi viimeistään 6.3.2022 mennessä. Lisätietoja antaa työpäällikkömme Antti Nissinen p. 040 739 1926, antti.nissinen@skarta.fi.

Skarta-konserni on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Tavoitteenamme on olla puhtaan veden ja energiantuotannon edelläkävijä ja arvostettu hiilineutraalin yhteiskunnan rakennuskumppani Pohjoismaissa.

Keskeisenä voimavaranamme ovat ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijämme. Panostamme erityisesti henkilöstömme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja työturvallisuuteen. Konsernimme toimintaa ohjaavat vahvat perusarvomme: yrittäjämäinen asenne, ympäristönäkökulmien huomioiminen ja avoin yhteistyö kumppaneidemme kanssa. Oman ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi meillä on projektien toteutuksessa apunamme vakiintunut alihankinta- ja kumppaniverkosto.

Hallitsemme rakennusprojektit kokonaisuudessaan maarakennuksesta ja kaivannon tuentatöistä lyöntipaalutukseen, kaapelointeihin ja kunnallistekniikkaan ja siitä rakennuksen maanpäällisiin osiin. Olivat kyseessä sitten tuulivoimalat, teollisuusrakennukset, biovoimalaitokset, vedenkäsittelylaitokset tai esimerkiksi sillat.

www.skarta.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi