Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava rakennuttaja

Riihimäen kaupunki
Sijainti Riihimäki
Päivämäärät Julkaistu 24.1.2022 Hae viimeistään 4.2.2022

Vastaava rakennuttaja (infra)
Riihimäen kaupunki, Tekninen toimialue

Riihimäki panostaa kaupungin katuihin ja puistoihin. Tule rakennuttamaan Riihimäkeä! Mielenkiintoisen työn lisäksi saat mahtavat työkaverit. Riihimäen kaupungin teknisen toimialueen kunnallistekninen suunnittelukeskus hakee vastaavaa rakennuttajaa vakituiseen virkaan.

Vastaavan rakennuttajan tehtäviin kuuluu erityisesti kunnallistekniikan investointien rakennuttaminen, joka sisältää rakentamisen valmisteluvaiheen tehtäviä mm. kaupallisten rakennuttamisasiakirjojen laadinta ja kilpailun järjestäminen sekä tarvittavien sopimusten ja päätösten valmistelu. Lisäksi vastaavalla rakennuttajalla on vastuu rakentamisvaiheen toteutuksesta valitussa urakkamuodossa, eli tehtävään kuuluu urakoiden hankejohtaminen ja työmaatoiminta sisältäen tilaajan ja työmaavalvonnan tehtäviä. Vastaava rakennuttaja toimii myös turvallisuuskoordinaattorina valituissa hankkeissa. Vastaava rakennuttaja huolehtii investointikohteen vastaanottoprosessin sekä urakan takuuajan tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena vastaavan rakennuttajan virkaan on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Edellytämme työkokemusta alaan liittyvissä tehtävissä vähintään 5 vuotta. Lisäksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Hakijalle katsotaan eduksi RAP-tutkinto, monipuolinen infra-alan osaaminen, kunnallisen toimintaympäristön ja julkisen hankintalain tuntemus. Sopeudut tehtävään hyvin, jos olet työotteeltasi analyyttinen ja tarkka, oma-aloitteinen, avoin ja yhteistyökykyinen joukkuepelaaja. Lisäksi tärkeää on suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Työaika on 36,25 h/viikko. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista ja valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä arvio terveydentilastaan.

Toimistomme sijaitsee rautatieaseman välittömässä läheisyydessä osoitteessa Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki. Riihimäen kaupungilla on mahdollisuus myös etätöihin työtehtävien niin salliessa. Tehtävä alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tule jättämään pysyvä jälki yhteen maamme tärkeimmistä rautatiekaupungeista ja täytä hakemus ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy pe 4.2.2022 klo 14.00. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, Eteläinen Asemakatu 2, 11130 Riihimäki, kuoreen tunnus Vastaava rakennuttaja.

Haastattelut pidetään lähtökohtaisesti 8.2.2022 ja 9.2.2022 Riihimäellä terveysturvallisuus huomioiden. Varaudu myös siihen, että tarvittaessa haastattelu järjestetään videoyhteydellä (Microsoft Teams).

Tarkempia tietoja antaa suunnittelupäällikkö Maria Vasko 26.1.–3.2.2022, p. 040 860 9882.

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Kunnallistekninen suunnittelukeskus vastuualue huolehtii kaupungin katujen ja muiden yleisten alueiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja hallinnasta sekä metsänhoidosta, liikennesuunnittelusta, kestävien kulkumuotojen ja liikenneturvallisuuden edistämisestä, joukkoliikenteen järjestämisestä, kuljetusten suunnittelusta sekä pelastustoimesta. Vastuualue vastaa lisäksi toimialueen vastuualueiden tehtävien yhteensovittamisesta sekä investointien kokonaisjohtamisesta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi