Stora Enso myy Summan tehtaan toimitilat Googlelle 40 miljoonalla eurolla

Stora Enso on allekirjoittanut sopimuksen kiinteistökaupasta, jolla se myy Summan tehtaan rakennukset ja suurimman osan tehdasalueesta Google-yhtiöille noin 40 miljoonalla eurolla. Kauppa on tarkoitus saattaa päätökseen vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen loppuun mennessä. Stora Enso kirjaa kaupasta noin 38 miljoonan euron liikevoiton, mistä noin 15 miljoonaa euroa on aikaisemmin kirjattujen arvonalennusten palautusta.

Stora Enso on allekirjoittanut sopimuksen kiinteistökaupasta, jolla se myy Summan tehtaan rakennukset ja suurimman osan tehdasalueesta Google-yhtiöille noin 40 miljoonalla eurolla. Kauppa on tarkoitus saattaa päätökseen vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen loppuun mennessä. Stora Enso kirjaa kaupasta noin 38 miljoonan euron liikevoiton, mistä noin 15 miljoonaa euroa on aikaisemmin kirjattujen arvonalennusten palautusta.

Stora Enso ja Google ovat sopineet, että osa tehdasalueesta luovutetaan edelleen Haminan kaupungille muuta teollista käyttöä varten. Muilta osin Google aikoo kertoa myöhemmin suunnitelmistaan tai tulevista investoinneistaan kiinteistöön.

Stora Enso lopetti paperin tuotannon Summan tehtaalla tammikuussa 2008.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Stora Enso myy Summan tehtaan toimitilat Googlelle 40 miljoonalla eurolla”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat