Suomen Asuntomessut ja Kokkola sopimukseen vuoden 2011 messuista

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Kokkolan kaupunki allekirjoittivat yhteistoimintasopimuksen asuntomessujen järjestämisestä Kokkolassa 15.7.-14.8.2011. Kyse on kesäkuussa 2008 tehdyn puitesopimuksen vahvistamisesta.

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Kokkolan kaupunki allekirjoittivat yhteistoimintasopimuksen asuntomessujen järjestämisestä Kokkolassa 15.7.-14.8.2011. Kyse on kesäkuussa 2008 tehdyn puitesopimuksen vahvistamisesta.

Kokkolan messualueelle valmistuu yhteensä 131 asuntoa, joista 40 tulee näyttelykohteiksi. Kohteista 30 on omakotitaloa, seitsemän kerrostaloasuntoa, kaksi rivitaloasuntoa ja yksi paritaloasunto. Lisäksi oheiskohteena on Kokkolan vanhassa kaupungissa, Neristanissa, sijaitseva 1800-luvulla rakennettu Knaapen talo.

Viimeisten messutalojen rakentaminen käynnistyi syyskuussa. Messutalojen lisäksi ympäristön rakentaminen on edennyt suunnitellusti. Ympäristöä on maisemoitu, ja kaikki kolme puistovyöhykettä viimeistellään ja istutetaan osittain vielä ennen talventuloa. Syyskuussa valmistuneessa alueen pienvenesatamassa järjestetään messujen aikana pienvenenäyttely.

”Asuntojen sijoittelulla on pyritty takaamaan jokaiselle asunnolle oma suojaisa piha-alue ja mahdollisimman esteetön merinäkymä Vanhansatamanlahdelle”, kertoo Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Asuntomessut ja Kokkola sopimukseen vuoden 2011 messuista”

Jätä kommentti