Vuoden 2011 asuntomessuista tehtiin sopimus Kokkolan kanssa

Suomen Asuntomessut ja Kokkolan kaupunki ovat allekirjoittaneet tänään puitesopimuksen asuntomessujen järjestämisestä Kokkolassa vuonna 2011. Lopullinen ja yksityiskohtaisempi yhteistoimintasopimus allekirjoitetaan keväällä 2009.

Suomen Asuntomessut ja Kokkolan kaupunki ovat allekirjoittaneet tänään puitesopimuksen asuntomessujen järjestämisestä Kokkolassa vuonna 2011. Lopullinen ja yksityiskohtaisempi yhteistoimintasopimus allekirjoitetaan keväällä 2009.

Suomen Asuntomessut ja Kokkolan kaupunki tulevat järjestämään Vanhansatamalahden messualueelle idea- ja korttelisuunnittelukilpailuja. Tavoitteena on tutkia uusia hallintamuotoja tai/ja uudentyyppistä pientalorakentamista sekä saada uutta sisältöä messualueelle. Kokkolan messuilla tulee olemaan esitteillä myös energiatehokkaan asumisen uusia toimintamalleja.

Kokkolan kaupunki ja Suomen Asuntomessut ovat perustaneet yhteisen messutoimikunnan messujen johtamista ja päätöksentekoa varten. Messutoimikunnan puheenjohtajana toimii Kokkolan kaupunginjohtaja Antti Isotalus. Projektipäällikkönä aloittaa elokuun alusta Touko Rauma.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuoden 2011 asuntomessuista tehtiin sopimus Kokkolan kanssa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat