Kokkolan vuoden 2011 asuntomessujen tonteista 80 prosenttia varattiin heti

Kokkolan asuntomessujen tonttihaku on käynnistynyt vauhdikkaasti. Tonteista varattiin ensimmäisellä kierroksella lähes 80 prosenttia. Määräaikaan mennessä jätettiin tonttihakemukset 93 asunnon rakentamiseksi. Luovutuspäätökset on tehty 19 omakotitalon, 1 erillistaloyhtiön, 1 rivitaloyhtiön, 1 paritaloyhtiön ja 3 kerrostalon osalta. Loppuja tontteja voi hakea elokuuhun asti.

Kokkolan asuntomessujen tonttihaku on käynnistynyt vauhdikkaasti. Tonteista varattiin ensimmäisellä kierroksella lähes 80 prosenttia. Määräaikaan mennessä jätettiin tonttihakemukset 93 asunnon rakentamiseksi. Luovutuspäätökset on tehty 19 omakotitalon, 1 erillistaloyhtiön, 1 rivitaloyhtiön, 1 paritaloyhtiön ja 3 kerrostalon osalta. Loppuja tontteja voi hakea elokuuhun asti.

Asuntomessualue sijaitsee meren läheisyydessä vajaan kahden kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Erityisesti pienvenesataman viereiset tontit sekä isot omarantaiset tontit ovat kiinnostaneet hakijoita. Alueella on vapaana vielä viisi omakotitalotonttia sekä kolme yhtiömuotoiselle rakentamiselle tarkoitettua tonttia.

”Laskusuhdanne ei ole vaikuttanut tontin hakijoiden lukumäärään, vaan kokkolalaiset perheet ovat olleet kiitettävän aktiivisia”, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen sanoo.

 

Messualueen maanrakennustyöt etenevät

Messualueen rakentaminen etenee aikataulussa. Aluetta syvätiivistetään parhaillaan, ja kunnallistekniikka ja alueen kadut valmistuvat tämän vuoden loppuun mennessä. Tonttien paalutukseen ja perustamiseen päästään vuoden 2010 alussa.

Kokkolan asuntomessujen erityispiirteitä tulevat olemaan muun muassa esteetön ja turvallinen asuminen, pienvenesataman venenäyttely, muotoilukilpailu seniori-ikäisille tarkoitetuista huonekaluista sekä komposiittijätteen hyötykäyttö aita- ja terassimateriaaleissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kokkolan vuoden 2011 asuntomessujen tonteista 80 prosenttia varattiin heti”

Jätä kommentti