Matti-Ovi käynnisti uuden maalauslinjaston Laitilan tehtaalla

Sisäovivalmistaja Matti-Ovi Oy on käynnistänyt uuden maalauslinjaston Laitilan tehtaallaan. Toukokuussa aloitettu asennustyö saatiin valmiiksi loppukesästä. Laskelmien mukaan yli sata metriä pitkän linjaston avulla ovituotantoa voidaan kasvattaa 30-50 prosenttia.

Sisäovivalmistaja Matti-Ovi Oy on käynnistänyt uuden maalauslinjaston Laitilan tehtaallaan. Toukokuussa aloitettu asennustyö saatiin valmiiksi loppukesästä. Laskelmien mukaan yli sata metriä pitkän linjaston avulla ovituotantoa voidaan kasvattaa 30-50 prosenttia.

Toimitusjohtaja Tapani Harjunen on hyvin tyytyväinen tehtyyn miljoonaluokan satsaukseen. Maalauslinjasto on tehtaan historian suurin yksittäinen investointi.

Tehdas toimi koko rakennusajan normaalisti. Harjunen kertoo, että projektin johto pidettiin tiukasti omissa käsissä. Tämä kannatti paitsi aikataulutuksen osalta myös taloudellisesti. Tiukka kustannusarvio piti eurolleen.

Uusi maalauslinjasto muuttaa tuotannon käytäntöjä. Ovien kuivaustekniikka on nyt erilainen, ja niiden pinottavuus on parempi. Linjan läpi kulkevat Matti-Oven kaikki pintakäsiteltävät ovet. Suurin osa on valkoiseksi maalattuja massiivipuuovia. Loput ovat lakattuja mäntyovia.

Tuotannosta reilu puolet on kotimaan markkinoiden tarpeisiin. Loppu jakaantuu maailmalle: Norjaan, Ruotsiin, Venäjälle, Baltiaan ja Saksaan.

Matti-Oven liiketoiminta keskittyy massiivipuisten sisäovien valmistukseen ja markkinointiin. Yrityksen liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta noin puolet tulee viennistä. Matti-Oven omistaa pääosin Panostaja Oyj sekä yrityksen toimiva johto.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Matti-Ovi käynnisti uuden maalauslinjaston Laitilan tehtaalla”

Jätä kommentti