Vanhojen asuntojen hinnat nousivat hieman

Vanhojen kerrostalo- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan helmikuussa koko maassa 1,4 prosenttia tammikuusta. Viime vuoden helmikuusta hinnat nousivat koko maassa 2,7 prosenttia.

Vanhojen kerrostalo- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan helmikuussa koko maassa 1,4 prosenttia tammikuusta. Viime vuoden helmikuusta hinnat nousivat koko maassa 2,7 prosenttia.

Pääkaupunkiseudulla hinnat nousivat helmikuussa 1,2 prosenttia edelliskuusta ja muualla Suomessa 1,7 prosenttia. Vuoden 2012 helmikuusta hinnat nousivat pääkaupunkiseudulla 4,3 prosenttia ja muussa maassa 1,4 prosenttia.

Kuluvan vuoden helmikuussa vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta koko maassa oli 2 185 euroa, pääkaupunkiseudulla 3 501 euroa ja muualla Suomessa 1 668 euroa.

Osakeasuntojen hintojen kuukausitilaston ilmestyessä siinä on mukana tuoreimman tilastokuukauden osalta noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Kuukausitiedot tarkentuvat seuraavien kuukausien aikana siten, että vuoden lopulliset tiedot julkaistaan seuraavan vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen julkaisun yhteydessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vanhojen asuntojen hinnat nousivat hieman”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi