Kokeile kuukausi maksutta

Heikki Vauhkosen äänivalta Tulikivessä nousi lähes puoleen

Tulikivi Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Vauhkosen omistusosuus yhtiön osakemäärästä on noussut 18,4 prosenttiin ja äänimäärästä 48,06 prosenttiin. Heikki Vauhkonen osti 21. elokuuta tehdyillä osakekaupoilla Tulikiven osakkeita isältään, yhtiön perustaja Reijo Vauhkoselta.

Tulikivi Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Vauhkosen omistusosuus yhtiön osakemäärästä on noussut 18,4 prosenttiin ja äänimäärästä 48,06 prosenttiin. Heikki Vauhkonen osti 21. elokuuta tehdyillä osakekaupoilla Tulikiven osakkeita isältään, yhtiön perustaja Reijo Vauhkoselta.

image

Kauppojen jälkeen Heikki Vauhkonen omistaa 1 025 853 Tulikiven A-osaketta ja 5 809 500 K-osaketta. Reijo Vauhkoselle jäi vielä 395 477 Tulikiven A-osaketta, jotka antavat hänelle 1,06 prosentin osuuden yhtiön osakemäärästä ja 0,32 prosentin osuuden äänistä.

Heinäkuun 2013 lopussa Heikki Vauhkosen omistusosuus Tulikiven osakkeista oli 8,17 prosenttia ja äänistä 24,1 prosenttia. Vastaavasti Reijo Vauhkosen osuus osakkeista oli 11,3 prosenttia ja äänistä 24,28 prosenttia.

Koska kauppa oli osa sukupolvenvaihdosta, Finanssivalvonta myönsi kaupalle arvopaperimarkkinalain mukaisen poikkeusluvan tarjousvelvollisuudesta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heikki Vauhkosen äänivalta Tulikivessä nousi lähes puoleen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat