Kokeile kuukausi maksutta

Jyväskylän yliopiston päärakennuksen remontti alkoi

Jyväskylän yliopiston päärakennuksen remontti on alkanut. Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa on ollut ongelmia sisäilman takia. Remontoinnin tarkoitus on parantaa talon ilmanlaatua rakenteiden korjaamisella ja ilmanvaihdon uusimisella. Rakennustöiden on määrä valmistua keväällä 2015.

Jyväskylän yliopiston päärakennuksen remontti on alkanut. Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa on ollut ongelmia sisäilman takia. Remontoinnin tarkoitus on parantaa talon ilmanlaatua rakenteiden korjaamisella ja ilmanvaihdon uusimisella. Rakennustöiden on määrä valmistua keväällä 2015.

Jyväskylän yliopiston vuonna 1955 valmistunut päärakennus on rakennushistoriallisesti merkittävä Aallon suunnittelutyö. Rakennus on suojeltu.

Päärakennuksen remontti liittyy Jyväskylän yliopiston laajaan rakennus- ja korjaushankkeeseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jyväskylän yliopiston päärakennuksen remontti alkoi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat