Kokeile kuukausi maksutta

Infra-alalla toteutettiin viiden yhtiön yritysjärjestely

Infra-alalle on muodostunut uusi konserni Andament Group Oy, kun viisi alalla toimivaa yhtiötä organisoitui uudelleen. Kalajoella kotipaikkaansa pitävään uuteen konserniin kuuluvat seuraavat tytäryhtiöt: Andament Oy, NeVia Oy, SL Asfaltti Oy, WeldOne Oy sekä HSK Sähkö Oy. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Tuotantokaudella henkilöstöä on yli 200.

Infra-alalle on muodostunut uusi konserni Andament Group Oy, kun viisi alalla toimivaa yhtiötä organisoitui uudelleen. Kalajoella kotipaikkaansa pitävään uuteen konserniin kuuluvat seuraavat tytäryhtiöt: Andament Oy, NeVia Oy, SL Asfaltti Oy, WeldOne Oy sekä HSK Sähkö Oy. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Tuotantokaudella henkilöstöä on yli 200.

”Järjestely mahdollistaa suurempien palvelukokonaisuuksien tarjoamisen. Konsernina yhtiöillämme on nyt vahvempi selkäranka. Olemme olleet koko maan mittakaavassa keskisuuri toimija, mutta nyt haemme kasvua”, konsernin toimitusjohtaja Jukka Juola toteaa.

Tytäryhtiöistä Andament Oy tuottaa monipuolista infrarakentamista. Kohteina ovat muun muassa tiestö, kaatopaikat ja sillat. Lisäksi yhtiö tekee päällysteen laadunvalvontamittauksia.

NeVian toimialaan kuuluvat älykkään liikenteen palvelut sekä liikenteen tietopalveluihin liittyvät hankkeet. Yhtiö toimittaa esimerkiksi päätieverkostossa 3 000 kilometrin osuudella matka-aikatietopalvelua.

SL Asfaltti hoitaa asfaltoinnin ja muun päällystystoiminnan. Yhtiö on alallaan Suomenkin mittakaavassa merkittävä toimija ja Pohjois-Savon ELY-keskuksen suurin asfalttiurakoitsija.

WeldOne kehittää ja valmistaa teräsrakenteita. Muun muassa Suomen rajavartiolaitos on tilannut yhtiöltä helikoptereiden siirtoalustoja.

HSK Sähkö tarjoaa infra- ja talotekniikka-alan sähkötyöt suunnittelusta rakentamiseen. Yhtiöllä on merkittävä asema katuvalojen ylläpitäjänä Pohjois-Suomessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Infra-alalla toteutettiin viiden yhtiön yritysjärjestely”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat