Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakentaa Avain Asumisoikeudelle asuntoja Jyväskylään

YIT Talorakennus Oy urakoi Avain Asumisoikeus Oy:lle asumisoikeusasuntoja Jyväskylän uudelle asuinalueelle Äijälänrantaan. Jyväskylän Sampo -nimiseen seitsemänkerroksiseen taloon tulee yhteensä 33 asumisoikeushuoneistoa. Kohteen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2015. Suunnittelusta vastaa Arkkitehtipalvelu Oy Jyväskylä.

Jyväskylän Sampoon tulee huoneistoja yksiöistä neliöihin. Asuntojen pinta-alat ovat 36,5–78,5 neliötä.

Äijälänranta sijaitsee Jyväsjärven itärannalla, Päijänteeseen johtavan Äijälänsalmen läheisyydessä. Alue sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Äijälänrannassa pidetään tänä kesänä asuntomessut.

Avain Asumisoikeudella on Jyväskylän seudulla yli tuhat asumisoikeusasuntoa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa Avain Asumisoikeudelle asuntoja Jyväskylään”

  1. Onko oikein, että AVAIN Asumisoikeus Oy käyttää uudiskohteiden rakennuttamiseen/rakentamiseen vanhojen kohteiden asukkailta käyttövastikkeissa kerättyjä varoja? Eikö jokaista uutta kohdetta varten oteta oma laina? Mitä sanoo ARA?

  2. Ei ARA viitsi sanoa mitään. On täysin ”yleishyödyllisten yhteisöjen” talutusnuorassa.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat