Kokeile kuukausi maksutta

Peab käynnistää asuntohankkeen Oulun Ritaharjuun

Peabin Oulun yksikkö rakentaa kaksi 3-kerroksista kerrostaloa ja yhden 6-asuntoisen rivitalon Oulun Ritaharjuun. Yhtiöön rakennetaan yhteensä 50 asuntoa. Rakentaminen käynnistyy syyskuussa ja kohde valmistuu vuoden kuluttua syyskuussa 2015.

Autopaikat sijoittuvat tontille maantasoon autokatoksiin ja pihapaikkoihin. Tontille on aikaisemmin rakennettu taloyhtiötä palveleva VSS rakennus.

”Ritaharju on yksi Oulun kaupungin aluekeskuksista ja kaupungin merkittävimmistä laajentumissuunnista. Alueelle tulee muuttamaan lähes 10 000 uutta asukasta. Uskomme, että hyvä sijainti ja sijoittajayhteistyön käynnistyminen saavat kohteen menestymään”, toteaa aluepäällikkö Seppo Klemettilä Peabin Oulun toimistolta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab käynnistää asuntohankkeen Oulun Ritaharjuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat