Kokeile kuukausi maksutta

Skanska ja Keskimaa Osk hakevat kaavamuutosta Jyväskylän Seppälään

Skanska ja Osuuskauppa Keskimaa hakevat Seppälän kauppakeskushankkeelle kaavamuutosta. Sen jälkeen rakenteilla oleva Prismakeskus ja tuleva kauppakeskus Seppä voitaisiin yhdistää kauppakäytävällä.

Kauppakeskus Seppä Vasarakadun suunnalta

”Neuvotteluissa tulevien vuokralaisten ja sijoittajaehdokkaiden kanssa tuli ilmi, että kauppakeskusten yhdistäminen toisi kaikille osapuolille merkittävää etua. Toivomme, että kaavamuutos saataisiin ripeästi läpi, saisimme kauppakeskus Sepän liikkeelle ja voisimme toteuttaa hankkeet osittain yhtäaikaisesti”, yksikönjohtaja Jorma Mustakangas Skanskalta sanoo.

Skanska ostaa Osuuskauppa Keskimaalta kauppakeskusten yhdistämiseen tarvittavan maa-alueen, jos kaavamuutos hyväksytään.

”Jos kaavamuutos hyväksytään tavoittelemassamme aikataulussa, pääsemme rakentamaan kauppakeskus Seppää arviolta vuoden 2016 alussa”, Mustakangas toteaa.

”Kaavamuutoksella haetaan molemmille kauppakeskuksille parempaa toimivuutta, asiakaskäynnin helppoutta ja liikennöinnin sujuvuutta”, Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjohtaja Matti Vihinen sanoo.

Kaavamuutoksella ei haeta kauppakeskus Sepälle lisää rakennusoikeutta. Keskuksessa on vuokrattavaa tilaa noin 24 000 kerrosneliömetriä. Sepän pysäköintipaikat sijoitetaan kauppakeskuksen alle tulevaan parkkihalliin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska ja Keskimaa Osk hakevat kaavamuutosta Jyväskylän Seppälään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat