Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusalan konkurssien määrä jatkoi laskuaan

Vuoden 2015 heinäkuussa 36 rakennusalan yritystä hakeutui konkurssiin, kertoo Tilastokeskus. Se on 18,2 prosenttia vähemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana.

Kuluvan vuoden heinäkuussa konkurssiin menneissä rakennusalan yrityksissä työskenteli yhteensä 106 henkilöä. Se on noin puolet vähemmän kuin viime vuoden heinäkuussa konkurssiin hakeutuneissa yrityksissä.

Talonrakennusyrityksiä hakeutui heinäkuussa konkurssiin 22. Se on 12 prosenttia vähemmän kuin viime vuonna. Henkilöstöä konkurssiin menneissä yrityksissä oli yhteensä 77, eli 34,8 prosenttia viime vuotista vähemmän.

Maa- ja vesirakentamisen yrityksiä meni konkurssiin yksi. Siinä työskenteli yksi henkilö. Viime vuonna heinäkuussa ei mennyt konkurssiin yhtään alan yritystä.

Erikoistuneen rakentamistoiminnan alakseen ilmoittaneita yrityksiä meni konkurssiin 13. Se on peräti kolmanneksen vähemmän kuin viime vuonna. Henkilöstöä konkurssiin hakeutuneissa yrityksissä oli yhteensä 28, mikä on 71,1 prosenttia viime vuotista vähemmän.

Kaikilla toimialoilla hakeutui konkurssiin yhteensä 157 yritystä heinäkuussa. Se on 19,5 prosenttia viime vuoden vastaavaa aikaa vähemmän.

Henkilöstöä kuluvan vuoden heinäkuussa konkurssiin menneissä yrityksissä oli yhteensä 562, mikä on 23,2 prosenttia vähemmän kuin viime vuonna.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalan konkurssien määrä jatkoi laskuaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat