Rakentajien työttömyys viime kesän tasolla

Rakentajien työttömyys laski elokuun aikana viime kesän 2014 lukemiin.

Rakentajien työttömyys laski elokuun aikana viime kesän 2014 lukemiin.

Rakennusalan työttömyyskassan jäsenistä sai ansiosidonnaista päivärahaa elokuussa yli 7 300 rakentajaa, joka on noin 13 prosenttia kassan jäsenistä. Prosentti oli sama vuosi sitten elokuussa. Tämän vuoden heinäkuusta työttömyys laski 500 hengellä eli 0,7 prosenttiyksiköllä.

Kainuu on edelleen pahin työttömyysalue, sillä alueella työtä vailla oli 20,6 prosenttia rakentajista. Vähiten työttömyyttä on Uudellamaalla, jossa työttömiä rakentajia on 9,1 prosenttia. Alle kymmenen prosenttiin yltää myös Turun seutu, jossa työtä haki 9,8 prosenttia rakentajista.

Rakentamisen suurimmalla alalla talonrakentamisessa työttömyys on edelleen varsin korkea, sillä elokuussa ilman työtä oli 15,4 prosenttia eli  yli 5 000 talonrakentajaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentajien työttömyys viime kesän tasolla”

Vastaa