Kokeile kuukausi maksutta

Uusi kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi ostaa Ilmariselta 400 miljoonalla eurolla kiinteistöjä

Ilmarinen on Antiloopin toinen omistaja. Se perusti yhtiön ruotsalainen AMF Pensionsforsäkringin kanssa. Uusi yhtiö keskittyy Helsingin seudun toimistomarkkinaan.

Ilmarinen on Antiloopin toinen omistaja. Se perusti yhtiön ruotsalainen AMF Pensionsforsäkringin kanssa. Uusi yhtiö keskittyy Helsingin seudun toimistomarkkinaan.

Antilooppi ostaa siemensalkuksi Ilmariselta toimistokiinteistöjä Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta. Kiinteistöissä on vuokrattavaa pinta-alaa yhteensä noin 230 000 neliömetriä.

”Antiloopin tavoitteena on luoda aktiivinen ja vastuullinen toimija pääkaupunkiseudun toimistomarkkinaan. Haluamme sitoutua pitkäjänteiseen yhteistyöhän olemassa olevien ja uusien asiakkaidemme kanssa. Toimistosektorissa on hyvin tilaa uudelle toimijalle ja aiomme kehittää ja kasvattaa yhtiötä tulevien vuosien aikana”, Ilmarisen kiinteistöjohtaja Tomi Aimonen kertoo.

Yhtiö kasvattaa omaa organisaatiotaan tavoitteenaan kasvaa täyden palvelun kiinteistösijoitusyhtiöksi. Tällä hetkellä yhtiöön on palkattu kolme kiinteistöpäällikköä ja lisäresurssien osalta rekrytointiprosessi on käynnissä. Antiloopin pääkonttori sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Cavendo AB:n ja Mrec Oy:n yhdessä omistama Exsmith Oy on palkattu Antiloopin operatiiviseksi partneriksi hoitamaan väliaikaishallintoa, uusien kohteiden hankintaa sekä portfolion hallintaa.

”Tavoitteenamme on kasvaa miljardiluokkaan ja päästä Suomen suurimpien kiinteistösijoitusyhtiöiden joukkoon viiden vuoden aikana”, Aimonen sanoo.

”Näemme selkeitä metropolisoitumisen merkkejä Suomessa ja uskomme että Helsingin seutu kasvaa ja hyötyy tästä trendistä. Tämä on meille hieno mahdollisuus päästä pitkäjänteisesti mukaan Helsingin alueen toimistomarkkinaan yhdessä Ilmarisen kanssa” toteaa AMF:n kiinteistöistä vastaava johtaja Martin Tufvesson.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Uusi kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi ostaa Ilmariselta 400 miljoonalla eurolla kiinteistöjä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat