WSP tekee sillan rakennussuunnittelun Vietnamissa

Suunnittelu- ja konsulttiyritys WSP on allekirjoittanut sopimuksen Thu Thiem 2 -siltahankkeen rakennussuunnittelusta.

Suunnittelu- ja konsulttiyritys WSP on allekirjoittanut sopimuksen Thu Thiem 2 -siltahankkeen rakennussuunnittelusta.

WSP toimi kohteen pääsuunnittelijana. Työ sisältää sillan rakenne- ja arkkitehtisuunnittelun, erikoisvalaistuksen suunnittelun, tuulianalyysit sekä tuulilaboratoriokokeet.

Thu Thiem 2 -sillan yleissuunnittelu valmistui viime vuoden helmikuussa. WSP:n alikonsulttina hankkeessa toimii paikallinen TEDI South, joka hoitaa tie- ja katusuunnittelun sekä maastotutkimukset. Sopimussumma on noin 2,7 miljoonaa euroa.

”Näemme nyt, että hyvä työ tuottaa tulosta Aasiassa, jossa meillä on jo useita referenssikohteita. Siksi olemme erittäin innostuneita tästä hankkeesta, ja tämä on meille erittäin merkittävä, pitkäaikainen projekti”, Suomen WSP vientijohtaja Antti Karjalainen kertoo.

Silta rakennetaan Vietnamiin, Ho Chi Minh Cityyn, entiseen Saigoniin ja se ylittää Saigon-joen. Tuleva silta tulee olemaan vinoköysisilta, jonka pääjänne on 200 metriä ja pyloni kohoaa noin 110 metrin korkeuteen. Sillan kokonaispituus on 886 metriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WSP tekee sillan rakennussuunnittelun Vietnamissa”

Vastaa