Skanska rakentaa Att:lle 91 asuntoa Helsingin Myllypuroon

Skanska Talonrakennus urakoi Helsingin asuntotuotantotoimisto Att:lle kahdeksasta talosta koostuvan Helsingin Asumisoikeus Oy Spurtin rivi- ja pienkerrostaloalueelle Myllypurossa.

”Kohteen esirakentamistyöt tontilla on jo aloitettu maiden puhdistuksella ja puiden kaadolla. Varsinainen rakentaminen alkaa paalutuksella juhannuksen 2016 jälkeen. Kohde on kokonaisuudessaan valmis kesällä 2018”, Skanska Talonrakennuksen työpäällikkö Jouni Laukkarinen kertoo.

Osoitteeseen Alakiventie 9 rakennettavaan Haso Spurttiin nousee viisi kaksikerroksista rivitaloa ja kolme kolmikerroksista luhtikerrostaloa. Asunnot ovat kooltaan 37,5–111,5 neliötä. Kaikkiin asuntoihin tulee oma sauna sekä joko parveke tai maantasoterassi ja asuntopiha.

”Haso Spurtti sijoittuu suurelle 1,8 hehtaarin kokoiselle tontille Alakivenpuiston ja Myllypuron koulun välittömään läheisyyteen. Alueella on väljä asemakaava, isot pihat ja puistot sekä autottomia alueita. Kävelyetäisyyden päästä löytyvät niin Myllypuron keskustan monipuoliset palvelut kuin metroasemakin. Alueella on lisäksi hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet”, Att:n projektipäällikkö Jouni Palonen sanoo.

Skanska on rakentanut viime vuosina Att:lle myös useita muita kohteita Myllypuroon. Tällä hetkellä on käynnissä Haso Kiviparin ja Haso Ratasmyllyn rakentaminen. Molemmat yhtiöt valmistuvat vuoden 2016 lopulla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Att:lle 91 asuntoa Helsingin Myllypuroon”

Jätä kommentti