Kokeile kuukausi maksutta

CapMan sai sijoitusmandaatin BKV:ltä

CapMan Real Estate on sopinut sijoitusmandaatista Saksan suurimman eläkevakuutusyhtiön Bayerische Versorgungskammerin (BVK) kanssa.

CapMan Real Estate on sopinut sijoitusmandaatista Saksan suurimman eläkevakuutusyhtiön Bayerische Versorgungskammerin (BVK) kanssa.

Mandaatin pohjalta CapMan Real Estate toteuttaa sijoituksia pohjoismaisiin vuokra-asuntokohteisiin yhteensä 400 miljoonan euron arvosta BVK:n puolesta.

”Olemme kasvaneet viime vuosina johtavaksi pohjoismaiseksi kiinteistösijoittajaksi. BVK:n mandaatissa voimme yhdistää paikallistuntemuksen ja kiinteistöosaamisemme sekä kykymme palvella kansainvälisiä asiakkaita”, CapManin toimitusjohtaja Heikki Westerlund sanoo.

Nyt sovitun mandaatin pohjalta CapMan toimii BVK:n neuvonantajana ja toteuttaa sijoituksia sekä hallinnoi sijoituskohteita Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. CapMan ja BVK ovat olleet yhteistyössä pitkään. Aiemmin tänä vuonna CapMan muun muassa toimi BVK:n neuvonantajana 80 miljoonan euron asuntosalkun hankinnassa Suomessa osana nyt muodostettavaa ja julkistettavaa sijoitusmandaattia.

”Suurimmat pohjoismaiset kaupungit kasvavat voimakkaasti ja kasvun mukana erityisesti vuokra-asunnot tarjoavat vakaata sijoitustuottoa sekä mahdollista arvonnousua. Uskomme, että pohjoismaiset asuntomarkkinat houkuttelevat jatkossa myös lisää ulkomaisia sijoittajia”, CapMan Real Estate tiimin partneri Nigel Pedroz sanoo.

Mandaatti kerryttää vuosittaisia hallinnointipalkkioita CapManille sekä oikeuttaa osuuteen sen perusteella toteutettujen sijoitusten voitonjaosta alan käytännön mukaisesti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “CapMan sai sijoitusmandaatin BKV:ltä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat