Kokeile kuukausi maksutta

Antilooppi osti toimistokiinteistön Espoon Leppävaarasta

Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi on ostanut Kirkon Eläkerahastolta ja Helsingin Seurakuntayhtymältä Quartetto Fuuga -toimistokiinteistön, joka sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

Vuonna 2003 valmistuneen Quartetto Fuugan kokonaispinta-ala on noin 7200 neliömetriä, ja kiinteistöön kuuluu oma pysäköintihalli sekä yhteensä 160 pysäköintipaikkaa. Kiinteistö on vuokrattu kokonaisuudessaan Samlinkille.

”Quartetto Fuuga on Antiloopin ensimmäinen kiinteistö Leppävaaran alueelta. Alue on Antiloopin kannalta kiinnostava, ja siellä on vahva kysyntä toimitiloille. Leppävaarassa on valmiiksi hyvät palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi sanoo.

Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring perustivat Antiloopin reilu vuosi sitten. Yhtiö keskittyy pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo Hakaniemessä, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan Antiloopilla on vuokrattavaa tilaa noin 280000 neliömetriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Antilooppi osti toimistokiinteistön Espoon Leppävaarasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat