Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistö­sijoitusyhtiö Antilooppi jatkoi ostojaan 50 miljoonalla

Tänä syksynä perustettu kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi hankki Auratumilta maamerkkikiinteistön Helsingin Sörnäisistä.

Tänä syksynä perustettu kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi hankki Auratumilta maamerkkikiinteistön Helsingin Sörnäisistä.

Toimistokiinteistö Hämeentie 19:n kuuluu kolme rakennusta, joiden vuokrattava ala on noin 22 500 neliömetriä. Se on alunperin rakennettu OTK:n pääkonttoriksi useassa vaiheessa vuodesta 1933 alkaen. Viime vuosina siihen on tehty laajoja peruskorjauksia.

Kiinteistökaupan arvo on noin 50 miljoonaa euroa. Kauppojen jälkeen Antiloopin omistuksessa on yhteensä 16 kohdetta, joiden kokonaisarvo on lähes 500 miljoonaa euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 250 000 neliömetriä.

Antiloopin tavoitteena on nousta Suomen suurimpien kiinteistönomistajien joukkoon seuraavien viiden vuoden aikana. Yhtiö omistaa Helsingin itäisessä kantakaupungissa muun muassa Ympyrätalon Hakaniemessä. Lisäksi sen omistukseen kuuluu Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Antiloopin omistavat eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kiinteistö­sijoitusyhtiö Antilooppi jatkoi ostojaan 50 miljoonalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat